• Kylapeli 2021

Øvelser i full gang

Årets Kyläpeli – landsbyspel er rett rundt hjørnet og det er duket for 3 utsolgte forestillinger. Øvelsene er i full gang og Jørn Holm AS leverer lyd og lysteknikk til forestillingen som foregår på Ovi Raishiin i Reisadalen.

Kyläpeli er en helaftens opplevelse som starter på Halti kulturscene, hvor første del av forestillingen finner sted. Videre tas man med buss oppover Reisadalen, hvor opplevelsen står i kø både på Tørfoss og på Ovi Raishiin ved Saraelv.

Med temperaturer litt over 0, stadig fare for regn, 40 stykk på scenen, 18 trådløse kanaler + musikere – samt at stedet er uten innlagt strøm eller lys er dette et tidvis utfordrende oppdrag som må løses på smidigst mulig måte. I tillegg kommer ca 9 mil kjøring hver dag.

Prøvene foregår i dagslys men forestillingen starter etter at mørket har lagt seg.

Kylapeli 2021